Descoperă selecția noastră de rețete de post, rapide, simple și mai ales sănătoase. Click pe fiecare rețetă pentru a descoperi pașii de preparare.
1. Fasole verde cu roșii și mărarUn preparat cald de fasole verde cu usturoi și mult mărar! Foarte ușor de preparat și de savurat. Poate fi consumat ca aperitiv sau fel principal.
INGREDIENTE
- 400 g (1 pungă) Fasole verde fină, păstăi rotunde, tăiate Vapeur Bonduelle
- 10 roșii cherry
- 1 ardei gras roșu
- 4 căței de usturoi
- 1 legătură mărar
- 1 cană supă bază de legume
- 5 linguri ulei de măsline
- Germeni mazăre
- Sare neagră
- Sare
- Piper
Află pașii de preparare aici!
2. Tocană indiană cu cartofi și mazăre (Aloo matar)O rețetă pregătită de Jamila!
INGREDIENTE
- 200 g Mazăre verde boabe Bio Bonduelle
- 600 g cartofi
- 30 g ghimbir
- 3-4 căței usturoi
- 3-4 linguri ulei
- 2 roșii decojite
- 2 ardei iuți
- 1 ceapă tocată mărunt
- 1 lingură boia dulce
- 1 linguriță curcuma
- 1/2 linguriță garam masala
- 1/2 linguriță chimion
- 1/2 legătură pătrunjel
- Puțină sare
Află pașii de preparare aici!
3. Pizza “Legume de primăvară”O rețetă pentru o pizza fresh!
INGREDIENTE
- 1 pungă (400 g) Amestec de legume “4 anotimpuri” Bonduelle
- 50 ml. ulei de măsline
- 1/2 linguriță zahăr
- 5 g drojdie
- 1 linguriță sare
- 800 g făină de grâu
- 800 g roșii decojite în suc propriu
- 1 legătură busuioc
Află pașii de preparare aici!
4. Supă de fasole cu ardei gras și porumbO supă fierbinte pentru serile răcoroase.
INGREDIENTE
- 1 conservă (400 g) Fasole albă boabe Bonduelle
- 1/2 conservă (85 g) Porumb dulce boabe Bonduelle
- 2 buc. ardei gras roșu
- 100 g țelină
- 1 ceapă
- 2 căței de usturoi
- Câteva fire de pătrunjel
- 2 frunze de dafin
- 1 linguriță oregano uscat
- 3 linguri ulei de măsline
- Sare după gust
- Piper după gust
Află pașii de preparare aici!
5. Mousse de mazăre verde cu sparanghel și tarhonO rețetă ideală pentru o călduroasă zi de vară!
INGREDIENTE
- 1 pungă (400 g) Mazăre verde boabe dulce VAPEUR Bonduelle
- 300 g sparanghel
- 3 lingurițe gelatină
- 75 ml. zeamă de lămâie
- 2 crenguțe de tarhon
- Sare după gust
Află pașii de preparare aici!