Creşteţi treptat cantitatea de mâncare din dietă Este extrem de important să ieşiţi treptat din orice regim de dietă. Cantitatea de mâncare şi numărul de calorii trebuie să crească constant, cu paşi mici, cu aproximativ 100 kcal pe săptămână. Numai aşa se obişnuieşte corpul cu un nou regim culinar, iar procesul de trecere de la regimul de dietă la rutina alimentară normală va fi mai armonios. Reduceţi mesele care îngraşă

Decizia de a urma o dietă nu presupune să spuneţi adio mâncărurilor care v-au plăcut întotdeauna. Ciocolata şi pizza pot fi pe masa dumneavoastră din când în când. Dacă mâncaţi uneori un sandwich cu brânză pe grill, nu înseamnă că vă veţi îngrăşa rapid. Însă aceste mâncăruri nu pot deveni permanente în meniul dumneavoastră.

Nu renunţaţi la sport
  • Orice regim culinar de slăbit trebuie alternat cu activitate fizică.
  • Aceasta vă permite să ardeţi grăsimile mai rapid, pentru a vă modela şi menţine silueta.
  • După terminarea dietei, ar trebui să continuaţi să faceţi exerciţii fizice.
  • Mersul pe bicicletă, turele de jogging, înotul şi exerciţiile de aerobic sunt nu numai un mijloc de agrement, ci şi o metodă de a stimula arderea grăsimilor.
Atenţie la alcool Nu doar mâncarea fast food şi dulciurile îngraşă. Alcoolul de asemenea poate contribui la creşterea în greutate. Diverse băuturi, salatele cu diferite tipuri de alcool de calitate şi sucurile dulci de fructe sunt o adevărată bombă calorică. Dacă sunt consumate cu regularitate, chiar şi în cantităţi reduse, vă poate fi greu să vă păstraţi masa corporală scăzută, în cazul în care doriţi să vă menţineţi silueta. La fel de important, alcoolul contribuie la retenţia de apă din corp, ceea ce are, de asemenea, o influenţă negativă asupra siluetei.