Cele mai multe ciuperci au tendința de a deveni neutre și de aceea este nevoie de rețete noi pentru a le redescoperi potențialul implicit. Bogate în proteine, acizi grași și diverse vitamine, acestea pot orienta modul dumneavoastră de a găti în moduri și direcții pe care nu le credeați posibile înainte. În plus, puteți beneficia de informații suplimentare în lista de știați că… de mai jos.

Știați că…
  • Proteinele sunt elementul de bază al tuturor celulelor vii.
  • Ciupercile de Paris Bonduelle sunt bogate în proteine vegetale, fibre si vitamine B și D, sărace în carbohidrati și grăsimi, prin urmare cu un conținut caloric scăzut și nu conțin acizi grasi sau colesterol.
  • Un avantaj al ciupercilor este că acestea sunt  versatile – pot fi gătite în foarte multe combinații și te poți bucura de valoarea lor nutritivă, este o sursă excelentă de hrană.
  • Ciuperca de la Paris Bonduelle, la fel ca toate legumele, conţine o cantitate mare de apă, reprezentând 93% din compoziţia sa. Aceasta oferă rapid un sentiment de sațietate ceea ce reduce riscul de supraalimentare.