Pentru a oferi un gust desăvârșit preparatelor, legumele BIO la conservă provin din semințe Bio selectate riguros și sunt crescute în ritm natural, fără fertilizanți chimici. Acestea nu sunt modificate genetic și completează gustul nenumăratelor gustări într-un mod natural.
Porumbul boabe dulce BIO Bonduelle conține doar porumb, apă și sare, fiind perfect pentru toată familia. Are o textură crocantă și un gust dulce natural, ideal pentru preparate delicioase și gustoase. Este excelent atât ca garnitură caldă, cât și ca ingredient în salate sau servit de sine stătător. Porumbul este un aliment străvechi care a câștigat un loc important în dieta europenilor odată cu aducerea sa din America Centrală. Astăzi, porumbul boabe este inclus în tot mai multe preparate.
Mazărea verde boabe BIO vine cu toate avantajele atât de bine cunoscute - este ușor de preparat, se combină bine cu alte legume în amestecuri și poate funcționa ca mâncare de bază, scoțând în evidență gustul alimentelor cu care este combinată. Iar faptul că provine din culturi agroecologice este un motiv în plus să o adăugăm în dieta familiei. Și mazărea este o legumă cunoscută încă din antichitate, probabil că una dintre primele legume domesticite, la început, în regiunea Balcanilor și în Orientul Apropiat. Astăzi, mulți dintre noi asociem mazărea cu gustul copilăriei.
Fasolea verde întreagă BIO este alegerea ideală pentru iubitorii mâncărurilor sănătoase provenite din culturi ecologice. Poți prepara cu ajutorul ei atât ciorbe, cât și salate, mâncăruri de bază sau garnituri. Versatilitatea păstăilor verzi, cum îi mai spunem acestei legume, este foarte mare! Fasolea verde este o sursă naturală excelentă de vitamine, fiind introdusă în Europa, ca și porumbul, în urma expedițiilor lui Cristofor Columb. Înainte de asta, fasolea verde a fost consumată timp de mii de ani pe teritorii care acum fac parte din Mexic sau Peru. Un avantaj apreciat de fanii acestei legume este că, comparativ cu fasolea, conține mai puțin amidon, așadar mai puține calorii, ceea ce o face atât mai ușor de digerat, cât și excelentă pentru dietele hipocalorice.
Într-o conservă de fasole roșie boabe BIO vei găsi toată bunătatea bobului de fasole bogat în fibre, cu beneficiul adăugat al provenienței dintr-o cultură ecologică. Fasolea rosie provine tot din Lumea Nouă, mai exact, din America de Sud, fiind un aliment de bază pentru numeroase culturi precolumbiene. Astăzi, fasolea a cucerit aproape întreaga planetă, miliarde de persoane bucurându-se de beneficiile nutriționale incontestabile ale acestei legume.
În concluzie, a mânca „bio” este o alegere pentru tot mai multe persoane. Apelând la alimentele din gama BIO de la Bonduelle ne bucurăm de garanția că acestea au o proveniență sigură și sunt la standarde de calitate potrivite pentru familia ta.