Somon cu alune în stil evreiesc
Un gust deosebit!
Ușor
2 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 2 persoane
700 g file de somon
2 ouă
1 pahar pesmet
1/2 linguriță pătrunjel uscat
1 linguriță cimbrișor
1 linguriță ardei
1/2 linguriță piper măcinat
1 linguriță busuioc
1/2 pahar alune tocate fin
Lămâie
2 ouă
1 pahar pesmet
1/2 linguriță pătrunjel uscat
1 linguriță cimbrișor
1 linguriță ardei
1/2 linguriță piper măcinat
1 linguriță busuioc
1/2 pahar alune tocate fin
Lămâie
Ingrediente pentru 2 persoane
700 g file de somon
2 ouă
1 pahar pesmet
1/2 linguriță pătrunjel uscat
1 linguriță cimbrișor
1 linguriță ardei
1/2 linguriță piper măcinat
1 linguriță busuioc
1/2 pahar alune tocate fin
Lămâie
2 ouă
1 pahar pesmet
1/2 linguriță pătrunjel uscat
1 linguriță cimbrișor
1 linguriță ardei
1/2 linguriță piper măcinat
1 linguriță busuioc
1/2 pahar alune tocate fin
Lămâie
- Pași 1Într-o farfurie adâncă se bat ouăle cu o lingură de apă
- Pași 2Într-o farfurie separată se amestecă pesmetul, condimentele și alunele
- Pași 3Fileurile de somon se înmoaie în cele două ouă bătute, apoi în amestecul din pesmet, condimente și alune.
- Pași 4Astfel preparate, se coc în cuptorul încălzit în prealabil la temperatura de 200 C timp de circa 12 min. până când capătă o culoare maronie.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
Salată cu fasole în trei culori
Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.
Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă
Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.
Pui cu fasole și porumb în sos mexican
O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.
Descoperă și...