Pinterest

Somon cu alune în stil evreiesc

Un gust deosebit!
Ușor
2 persoane
30 Minute
Scump
Ingrediente
pentru 2 persoane
700 g file de somon

2 ouă

1 pahar pesmet

1/2 linguriță pătrunjel uscat

1 linguriță cimbrișor

1 linguriță ardei

1/2 linguriță piper măcinat

1 linguriță busuioc

1/2 pahar alune tocate fin

Lămâie
Ingrediente pentru 2 persoane
700 g file de somon

2 ouă

1 pahar pesmet

1/2 linguriță pătrunjel uscat

1 linguriță cimbrișor

1 linguriță ardei

1/2 linguriță piper măcinat

1 linguriță busuioc

1/2 pahar alune tocate fin

Lămâie
  1. Pași 1
    Într-o farfurie adâncă se bat ouăle cu o lingură de apă
  2. Pași 2
    Într-o farfurie separată se amestecă pesmetul, condimentele și alunele
  3. Pași 3
    Fileurile de somon se înmoaie în cele două ouă bătute, apoi în amestecul din pesmet, condimente și alune.
  4. Pași 4
    Astfel preparate, se coc în cuptorul încălzit în prealabil la temperatura de 200 C timp de circa 12 min. până când capătă o culoare maronie.
Lasă-te surprins
Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Salată cu fasole în trei culori

    Salată cu fasole în trei culori

    Cine a zis că o salată nu poate fi bogată în proteine. Bonduelle te inspiră și de această dată și își oferă o rețetă de salată bogată în fibre și proteine.

  • Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Pastramă de berbecuț și cartofi noi cu sfeclă

    Venim în ajutorul tău cu o nouă rețetă ce te poate inspira în pregătirea mesei festive de Paște. Sfecla roșie reprezintă de această dată o idee perfectă ce acompaniază carnea de berbecuț.

  • Pui cu fasole și porumb în sos mexican

    Pui cu fasole și porumb în sos mexican

    O idee de rețetă mexicană pentru iubitorii dish-urilor picante. Amestecul de legume Mexicana de la Bonduelle repezintă o bază ideală pentru multe dish-uri cu specific mexican.