Salată de ton cu fasole
O salată ușoară și sățioasă, cu un gust extrem de bun.
Ușor
4 persoane
15 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
150 g ton din conservă
100 g ceapă
100 g morcovi
Ardei roșu
Ardei galben
50 ml. ulei de măsline
50 ml. oțet
Sare
Piper
150 g ton din conservă
100 g ceapă
100 g morcovi
Ardei roșu
Ardei galben
50 ml. ulei de măsline
50 ml. oțet
Sare
Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 conservă (400 g) Fasole roşie boabe Bonduelle
150 g ton din conservă
100 g ceapă
100 g morcovi
Ardei roșu
Ardei galben
50 ml. ulei de măsline
50 ml. oțet
Sare
Piper
150 g ton din conservă
100 g ceapă
100 g morcovi
Ardei roșu
Ardei galben
50 ml. ulei de măsline
50 ml. oțet
Sare
Piper
- Pași 1Fasolea se trece sub un jet de apă, se fierbe 5 minute și se scurge bine de apă. Ceapa și ardeii se curăță, se toacă mărunt, apoi se pun într-un vas.
- Pași 2Peste ceapă și ardei se adaugă dressing-ul de salată făcut din apă, sare, piper, ulei și oțet după gust, se amestecă bine și se lasă 10 minute la macerat.
- Pași 3Morcovul se dă pe răzătoarea cu găuri mari, apoi se răstoarnă peste compoziția de ceapă și se amestecă ușor.
- Pași 4Peste salată se adaugă boabele de fasole, apoi se adaugă tonul și se amestecă foarte ușor.
Descoperă și...