1. >Rețete
  2. >Piept de pui umplut cu ardei copt și mozarella pe pat de spanac

Piept de pui umplut cu ardei copt și mozarella pe pat de spanac

Piept de pui umplut cu ardei copt și mozarella pe pat de spanac.
Ușor
4 persoane
10 Minute
Mediu
Ingrediente
pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

1 piept de pui

4 ardei copt

300 g mozarella

Sare

1 ceapă medie

Piper
Ingrediente pentru 4 persoane
1 pungă (400 g) Spanac tocat Bonduelle

1 piept de pui

4 ardei copt

300 g mozarella

Sare

1 ceapă medie

Piper
  1. Pași 1
    Se fierbe spanacul împreună cu ceapa. Între timp se taie pieptul de pui, se condimentează cu sare și piper și se umple cu mozarella și cu ardeiul copt.
  2. Pași 2
    Se pune pe grătar timp de 10 minute. Spanacul se scurge și se blendează împreună cu ceapă și sare și piper.
  3. Pași 3
    Se așează spanacul pe farfurie și deasupra se pune pieptul de pui tăiat în două. Poftă bună!
Lasă-te surprins
UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Tartină cu porumb chilli și ricotta

    O rețetă simplă, rapidă și gustoasă!

  • Tarte cu cremă de spanac, legume și ouă ...

    Un aperitiv proaspăt și aspectuos.

  • Spanac cu ou și mămăligă

    Ușor, rapid și sănătos.