1. >Inspiratie
  2. >Porumbul Premium Bonduelle: un gust savuros și un ingredient versatil

Noul Porumb Premium Bonduelle, recent lansat pe piața din România, oferă o nouă experiență a gustului pentru toți consumatorii – de la persoanele care gătesc acasă, la cele care preferă o alimentație bogată în alimente vegetale, de la cei care fac sport, la copii. Savoarea sa unică, dată de conținutul natural de zaharuri, și textura crocantă fac din acest nou sortiment o alegere excelentă pentru gătit sau pentru a fi consumat ca atare.

Porumbul Premium Bonduelle provine de pe cele mai bune loturi cultivate cu porumb din Ungaria, fiind atent selecționat, astfel încât să ofere același gust aromat și dulce pe tot parcursul anului. 

Porumbul Premium dulce conține doar boabe selecționate cu grijă, de cea mai bună calitate, tăiate de pe știuleți, pre-fierte și ambalate în conservă în maximum patru ore de la recoltare, pentru ca astfel textura, aroma și savoarea să se păstreze intacte.

Porumbul are culoarea verii, un galben auriu strălucitor, o textură crocantă și un gust dulce, suculent și delicat, provenit din zaharurile prezente în mod natural în boabe.

Astfel, Porumbul Premium Bonduelle este alegerea perfectă atât ca ingredient în diverse preparate, cât și consumat ca atare, deoarece conține 100% boabe de porumb, fără niciun adaos de zahăr sau conservanți. Pentru a-i păstra savoarea unică, Bonduelle recoltează exclusiv porumb de cea mai bună calitate, ambalat rapid în conserve fără niciun fel de adaosuri.

Poți folosi, așadar, porumbul Premium Bonduelle direct din conservă, în rețete de supe cremă, chowder sau quesadilla, în asociere cu preparate delicioase din pește, ori fructe de mare, în salate sau chiar pentru o gustare rapidă, atunci când nu au timp sau pur și simplu ai poftă de ceva dulce și sănătos. 

Ce trebuie să știi despre noul Bonduelle Porumb Premium

Porumbul Premium dintr-o conservă Bonduelle are un conținut total de zahăr mai mic decât un singur măr roșu. Acesta conține mulți carbohidrați ce pot fi o excelentă sursă de energie pentru persoanele care practică sport, de exemplu, ca alternativă la consumul de paste făinoase – în mod tradițional, un element de bază în alimentația persoanelor active. Persoanele care fac în mod regulat mișcare pot alterna în dietă pastele și alimentele de origine vegetală bogate în carbohidrați, cum sunt fasolea sau porumbul.

În plus, porumbul dulce conține o pondere importantă de fibre alimentare insolubile (circa 3 g la 100 g de produs).

Noile sortimente Bonduelle, marketing cu accent pe gustul delicios

Noul produs Bonduelle s-a lansat pe piața din România cu o campanie de comunicare care ilustrează calitățile și beneficiile porumbului Premium, subliniind în același timp calitatea experienței consumatorului.

Astfel, headline-ul campaniei – „Mă simt fresh. Mănânc legume - Descopăr gusturi noi” – continuă direcția strategică de comunicare, respectiv beneficiile consumului de legume, însă atrage atenția și asupra experienței de consum – căci legumele nu sunt doar sănătoase, pline de vitamine, fibre și minerale, ci și foarte gustoase. De altfel, Bonduelle, ca unul dintre principalii susținători ai tranziției alimentare la nivel mondial, și-a orientat în ultimele decenii strategia de afaceri în jurul inovațiilor tehnologice, punând pe piață legume în conservă (și nu numai) care păstrează intact nu doar conținutul de vitamine, ci și prospețimea, gustul, textura și aroma ingredientelor.

Misiunea Bonduelle

Misiunea Bonduelle este de a oferi inspirație către o dietă bogată în alimente vegetale, pentru a contribui la starea de bine a oamenilor și a planetei. 

Alături de fermele partenere, inovăm permanent pentru a oferi produse de înaltă calitate, protejând în același timp mediul. 

Începută ca o afacere de familie în Franța în 1853, Bonduelle este astăzi o marcă de încredere aleasă de oameni din aproape 100 de țări.

 

De citit