Alimentație sănătoasă   De cele mai multe ori, alegem să servim mâncarea cu  cartofi prăjiţi, piure de cartofi, paste sau orez şi uităm că legumele nu sunt doar sănătoase şi gustoase, este mai uşor şi mai rapid să pregătești un fel de mâncare din legume decât crezi. Deci, de ce să nu condimentăm meniul cu culoarea şi aroma legumelor? Aici sunt câteva sfaturi pentru legume aburite, prăjite sau pregătite la grătar:
  • Legume aburite: aburul este modul cel mai simplu și sănătos de a prepara mâncarea, nu doar legumele. Oamenii fac adesea greșeala de a le fierbe și condimenta excesiv, când, de fapt, legumele fierte reţin nutrienții atunci când sunt aburite în propriul suc și fără nici un adaos de sare.
  • Legume prăjite: aproape orice legumă poate fi prăjită, trebuie doar fii atent să nu le arzi, câteva minute sunt suficiente pentru a face o garnitură delicioasă.
  • Legumele la grătar: în special ardei, vinete, ciuperci, ceapa, roșii, dovlecei - sunt delicioase și nu necesită mult timp pe grătar.

Indiferent dacă alegi aburul, prăjitul sau grătarul, legumele vor fi o garnitură delicioasă și o preferată pe meniul familiei tale!