Legumă din familia verzei, cunoscută şi preţuită încă din Roma antică.

100 g gulie - 33 kcal

Conţine caroten, sodiu, potasiu, magneziu, calciu, mangan, fier, cupru, fosfor, clor, iod şi vitaminele: B1, B2, B6, C.

Gulia: valori nutriționale

Gulia este bogată în antioxidanţi şi substanţe anticancerigene, graţie cărora consumarea ei ajută la prevenirea apariţiei tumorilor. Cele mai multe elemente folositoare se găsesc în frunzele ei tinere.

Gulia benefică pentru copii

Gulia este o legumă bogată în săruri minerale şi vitamine, gustoasă şi analergică, de aceea se recomandă în nutriţia celor mici.

Ce gust are gulia?

Gulia are un gust dulce, delicat, ea putând fi consumată crudă, tăiată în felii, adăugată la salatele de crudităţi, sau fiartă, înăbuşită şi chiar umplută cu carne sau cu peşte.

Rețetele noastre

Ușor
Mediu
Greu
< 15 Minute
15 - 45 Minute
45 > 45 minute
  • Buddha Bowl

    Buddha Bowl

    Bonduelle vine în întâmpinarea verii cu o rețetă fresh, bogată în proteine vegetale, perfectă pentru sezonul cald.

  • Salată cu tofu și porumb chilli

    Salată cu tofu și porumb chilli

    Salată ușor de preparat, plină de nutrienți, perfectă pentru toți membrii familiei.

  • Supă cremă de legume verzi cu năut

    Supă cremă de legume verzi cu năut

    O nouă rețetă delicioasă de supă cremă! Valorile nutritive ale legumelor verzi, combinate năutul bogat în fibre și proteine, se regăsesc în acestă rețetă gustoasă.

Vezi mai multe rețete