La aperitiv salata verde este în centrul atenției! Cu frunzele mari și crocante, salata romană este exact ceea ce avem nevoie. Este delicioasă!
Ingrediente pentru 4 persoane:
- 1 salată romană
- ½ pepene galben
- 1 conservă porumb dulce Bonduelle, scurs (170 g)
- 1 cană de roșii cherry galbene și roșii
- ½ ceapă roșie
- Arpagic
- 2 linguri ulei de măsline
- 1 lingură zeamă de lămâie
Pașii rețetei:
Pasul 1: Pregătește salata. Scurge porumbul. Taie roșiile cherry în 4. Taie ceapa roșie în felii subțiri. Taie pepenele galben în cuburi.
Pasul 2: Amestecă pepenele galben cu porumbul, roșiile și ceapa.
Pasul 3: Pregătește dressingul amestecând sarea cu piperul, uleiul de măsline și zeama de lămâie. Cu el vei asezona salata.
Pasul 4: Pune amestecul în frunze mari de salată romană, ca un tacos, astfel încât să poți mânca salata cu mâna, ca și aperitiv. Ornează cu crenguțe lungi de arpagic.