Produsul este congelat rapid, nu conține conservanți și nu poate fi recongelat după decongelare.

O legumă versatilă, spanacul este bogat în nutrienți. Spanacul frunză cu frunză de la Bonduelle este atent selecționat pentru a vă oferi doar cele mai proaspete și curate frunze fiind ideal în omlete, rulouri, în plăcinte ori sufleuri. Fără a fi decongelat în prealabil, se călește în unt timp de aproximativ 8 minute, și se condimentează după gust.
greutate netă: 750 g
ingrediente

Spanac frunze întregi. Poate conține urme de țelină.

Fără coloranți în conformitate cu legislația în vigoare.

Urme de Țelină.

valori nutriționale

pentru 100g o porție de 375g
Energie în kJ 101 kJ 379 kJ
Energie (kcal) 24 kcal 91 kcal
Grăsimi (g) 0,4 g 1,5 g
Din care acizi saturati (g) 0,1 g 0,4 g
Glucide (g) 1,5 g 5,6 g
Din care zaharuri (g) 0,7 g 2,6 g
Fibre (g) 2,3 g 8,6 g
Proteine (g) per porție 9,4 g
Sare (g) per porție 0,30 g
Vitamina a (µg) pe porție 155 µg 581 µg
Vitamina c (mg) per porție 22 mg 82,5 mg
Vitamina b9 totală (µg) per porție 109 µg 409 µg
gătire

Fără a fi decongelat în prealabil, acesta se călește în ulei sau unt timp de aproximativ 8 minute, apoi se condimentează după gust.
păstrare

Frigider (de la 0 la +3°C): 24 de ore. Congelator (- 18°C): până la data înscrisă pe ambalaj. Produsul a fost păstrat la temperatura de - 18°C.
Nu recongelați niciodată un produs decongelat. Produsul nu este potrivit pentru recongelare.

Descoperă rețetele

UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ruladă cu cremă de brânză și ciuperci

    O ruladă aperitiv foarte ușor de pregătit, care va lăsa întotdeauna o impresie plăcută.

  • Sote de spanac cu ciuperci

    Un preparat perfect pentru o cină delicioasă și plină de proteine, alături de familia ta!

  • Pizza cu spanac și ciuperci

    O rețetă pentru o pizza gustoasă!