Produsul este sterilizat și gata de a fi consumat.

PERUANA Bonduelle, fasole roșie boabe în sos tomat picant, poate fi consumată individual, cât și parte a unor preparate. Crocantă și cremoasă, dulce și totuși puțin sărată, stropită cu puțin praf de usturoi, ceapă și ardei iute, se potrivește în combinații cu orez, cu carne de vită sau porc, în salate și, desigur, în preparatele de inspirație mexicană.
greutate netă: 430 g greutate după scurgere: 200 g
ingrediente

Fasole roşie boabe (36%), sos (64%): apă, concentrat de roşii (11%), zahăr, ulei de floarea soarelui, sare, amidon transformat de porumb, ceapă deshidratată, usturoi pudră, condimente (1%).

Fără agenți de conservare în conformitate cu legislația în vigoare.

valori nutriționale

pentru 100g o porție de 100g
Energie în kJ 442 kJ 442 kJ
Energie (kcal) 106 kcal 106 kcal
Grăsimi (g) 2,9 g 2,9 g
Din care acizi saturati (g) 0,3 g 0,3 g
Glucide (g) 12,1 g 12,1 g
Din care zaharuri (g) 6,2 g 6,2 g
Fibre (g) 6,1 g 6,1 g
Proteine (g) per porție 4,7 g
Sare (g) per porție 0,67 g
gătire

Produsul nu conține conservanți, este sterilizat și gata de a fi consumat.
păstrare

A se păstra într-un loc uscat și răcoros. După deschidere, a se păstra în frigider la max. 4°C, într-un recipient alimentar curat și închis, și a se consuma în max. 48h.
După deschidere, a se consuma în maxim 48 de ore.

Descoperă rețetele

UșorMediuGreu
< 15 Minute15 - 45 Minute45 > 45 minute
Legendă
  • Ciorbă de fasole albă

    Ciorbă de fasole tradițională și ușor de gătit.

  • Mâncare de fasole albă cu ciolan

    Bucură-te de magia sărbătorilor de iarnă cu o rețetă tradițională, bogată în fibre și proteine, pent...

  • Ciorbă de fasole albă

    Descoperă rețeta de ciorbă cu fasole albă de la Bonduelle, bogată în fibre și proteine, pentru o die...