Snack-uri pentru bere
Să ne imaginăm cu ochii minții o Spanie toridă și rețete delicioase de acolo! Spania este bogată în mâncăruri locale cu ulei de măsline și, în special, snack-uri. Îți place berea? Acum vom vorbi despre snack-urile potrivite pentru ea. Nemții mănâncă cârnați când beau bere, spaniolii preferă tapas.
Ce sunt tapas?
Tapas sunt un snack obișnuit pentru spanioli, dar pentru noi este ceva extraordinar. Există trei rețete de bază de tapas: creveți spanioli, tortilla și măsline murate. Cum trebuie pregătite?
Măsline murateIngrediente: ulei de măsline, 1 chili, frunză de dafin, usturoi, ramuri de cimbru, măsline.
- Încălzește totul cu excepția măslinelor, apoi lasă să se răcească și toarnă măslinele peste. Lasă 4 zile. Poți umple măslinele cu brânză, lămâie sau paprika. Alege oricare rețetă și încearc-o cu bere!
Ingrediente: ulei de măsline, 1 chili, usturoi și creveți.
- Taie chili-ul și usturoiul, adaugă creveții și prăjește-i nu mai mult de 3 minute cu ulei de măsline. Sunt buni cu crutoane.
Ingrediente: ulei de măsline, 3 cartofi, 1 ceapă, 6 ouă.
- Taie cartofii și ceapa și prăjește-le cu ulei de măsline la foc mic până sunt gata. Bate ouăle și adaugă-le peste cartofi și ceapă și prăjește-le până sunt gata ouăle. Este bună rece.
Poftă bună!