Ciupercile sunt, fără doar și poate, unul dintre cele mai dificile ingrediente din bucătăria ta. Natura lor aparte, care nu e nici animală, nici vegetală, poate avea un impact real asupra modului în care gătești. Unii le preferă ca garnituri; unii pentru salate; unii pentru antreuri; dar sunt foarte puțini aceia care dețin arta integrării lor în aproape orice mâncare.

Avantajele ciupercilor conservate

Acesta este exact locul unde Bonduelle ciuperci conservate face diferența: datorită rețetei acestui produs, viața ta în bucătărie va fi mult mai ușoară. Natura lor delicată și gustul lor subtil te vor ajuta să aproximezi mai bine cum să te raportezi la acest ingredient. Iată cele mai importante avantaje ale acestui produs: 

  • Sunt proaspete. Oricând. Oriunde.
  • Pot fi folosite în salate complexe și în salate simple deopotrivă. Odată strecurate, le poți tăia sau le poți adăuga întregi, în funcție de salata pe care o prepari.
  • Pentru bucătarii interesați într-un gust cu ceva în plus, ele sunt la îndemână: o aromă delicată cu o atingere de aer din pădure va îmbogăți felurile principale și supele.
  • Pe grătar, sote sau pe aburi, sunt potrivite ca garnitură, în special dacă sunt gătite împreună cu legume sau cu amestecuri de legume.
Ciupercile conservate ideale pentru garnituri

Ciupercile conservate de la Bonduelle sunt, de asemenea, extrem de eficiente când vine vorba de scopurile estetice ale gastronomiei. Pe lângă faptul că sunt ingredientul perfect pentru garnisirea salatelor, arată bine chiar și după ce sunt gătite pentru o perioadă lungă de timp, lăsând numai imaginația ta să decidă limitele tehnicilor tale de gătit și aspectul cinelor tale de toamnă.